Kukkonia

A MI ARANYKERTÜNK

Kukkonia Garden

Kertünkben az ún. integrált növénytermesztés elveit követjük, ami annyit jelent, hogy csak a legszükségesebb vegyszereket használjuk, és az adagolást szigorúan ellenőrizzük.

A Csallóköz, avagy ahogy a helybéliek nevezik szülőföldjüket, Kukkónia a legtermékenyebb és a legtöbb napsütéses órával büszkélkedő régió Szlovákiában.

Itt teremnek a legfinomabb gyümölcsök és zöldségek. A Dunaszerdahelytől nem messze fekvő Nyékvárkony község határában található Kukkonia Garden gyümölcsöskertben almát, szilvát, őszibarackot, továbbá gyökérzöldségeket, paradicsomot, paprikát, tökféléket, burgonyát és fokhagymát termesztünk.

Kukkonia a Csallóközből

Gazdag termőföld és kedvező mezőgazdasági feltételek

REGIONÁLIS MÁRKA A Kukkonia a Csallóköz iránti szeretetünktől vezérelve született meg. Sikeres mezőgazdasági hagyományokon alapul, egy gazdag termőföldön a Duna ölelésében.


SZÉLES PORTFÓLIÓ A Kukkonia a tej- és hústermékek, valamint a gyümölcsből és zöldségből készült termékek gyártásával foglalkozik. Célunk egy kiegyensúlyozott termékkínálat létrehozása a termékeny régiónk által kínált forrásokból.


REGIONÁLIS TEVÉKENYSÉGEK A Kukkonia az élelmiszergyártás mellett a kultúra, a környezetvédelem, a sport és a turizmus területén is aktív. Kövessen minket a www.kukkonia.sk oldalon.

Három iparágban műveljük mesterségeinket


Fontos számunkra, hogy termékeink története őszinte és érthető legyen. Kerüljük a tartósítószerek és színezékek használatát.
Tej- és hústermékeinket minőségi, helyi alapanyagokból állítjuk elő, csakúgy mint a gyümölcsből és zöldségből készült termékeinket,
amelyek csallóközi kertekből és gyümölcsöskertekből származnak.

 
parallax background

E-SHOP – Ismerje meg termékeinket!

A Kukkonia termékek kaphatók az élelmiszerláncok üzleteiben és a helyi élelmiszerboltokban, de szívesen házhoz is szállítjuk őket.